3672 6580

Aircondition Service alene: 995 kr
(Er inkluderet i et stort serviceeftersyn)

Inkluderer:

 • Trykprøvning af systemet
 • Aftapning af gl. kølemiddel
 • Aftapning af gl. olie og påfyldning af frisk olie
 • Evt. efterfyldning af manglende kølemiddel
  For kølesystemer med R134 +1,75 kr pr. efterfyldt gram
  For kølesystemer med 1234YF + 3,00 kr pr efterfyldt gram
 • Udskrift og rapport for behandlingen
 • Få 25 % rabat på prisen hvis du tilkøber et lille serviceeftersyn

Når vi udfører service på aircondition anlægget udfører vi en komplet kontrol/test af systemet for utætheder med vores avancerede udstyr. Vi påfylder nyt kølemiddel på samt olie til kompressoren og sporemiddel.

Info om airconditionanlæg:
For at opretholde et driftssikkert aircondition anlæg, så anbefaler de fleste bilproducenter og specialister, at anlægget serviceres min. hvert andet år.
Mange har desværre den opfattelse, at når bilen køres til alm. serviceeftersyn, så omfatter serviceeftersynet også bilens aircondition anlæg, hvilket desværre ikke er tilfældet.

Manglende servicering af anlægget kan få alvorlige konsekvenser, og koster hvert år mange bilejere ekstra regninger på 6-10.000 kr. i reparationer, som kunne være undgået ved en løbende servicering af anlægget.

Bakterie dræbende behandling i forbindelse med serviceeftersyn KUN 250 kr.
- 10 % rabat som Fordelskunde

 • Aircondition kabinerens med total bakteriedræbende effekt
 • Efterfølgende ren og frisk luft i kabinen 

Et defekt aircondition anlæg kan i værste fald forårsage allergiske reaktioner hos passagerne, og generere bakterier og skimmelsvamp i anlægget, som ryger direkte ud i kabinen hvilket taler for sig selv. Mange har oplevet lugten af gammel muggen eller 'sure sokker', fra et inaktivt airconditionanlæg. Lugter anlægget, når du tænder for det, indikerer det, at anlægget skal renses, så du fjerner risikoen for bakterier. Er du i tvivl om, hvornår dit anlæg sidst har fået en bakterie dræbende behandling, så anbefaler vi du tilkøber denne behandling.