3672 6580

Snak med din mekaniker

Vores mekanikere - dine personlige rådgivere
Hos Sjællands Automægler kan vi godt lide tanken om, at du som kunde altid er i direkte dialog med den mekaniker som har ansvaret for din bil.

Med andre ord, når en mekaniker har din bil på liften og konstaterer forhold der kræver din opmærksomhed, så er det samme mekaniker, der kontakter dig pr telefon.
På den måde undgår man de misforståelser der kan opstå, hvis sagen lige skal runde en værkfører eller to. Og der udføres naturligvis aldrig ekstra arbejde uden din forudgående accept.

Vores arbejdsgang her er unik i forhold til mange andre værksteder, og stiller derfor ekstra høje krav udover deres tekniske kompetencer, da de jo alle er i direkte kundekontakt.
Men det ansvar håndterer de naturligvis alle, og med deres personlige væremåde og faglige kompetencer medvirker de alle til, at vi som virksomhed får leveret de gode kundeoplevelser vi gerne vil kendes for.

Nye eller brugte reservedele?
Vi arbejder naturligvis primært med nye reservedele, men står mekanikeren med en ældre bil som kræver dyre reservedele, så kan de godt af sig selv anbefale brugte dele, hvis opgaven giver mening og gavner kunden, i forhold til bilens alder og km. Men igen, altid i dialog med kunden.   

Snak med din mekaniker


Vores slogan, ”Vi samler på glade og tilfredse kunder”, det arbejder alle målrettet efter, og vi belønnes ofte af mange nye henvisninger fra vores nuværende kunder, hvilket vi er meget ydmyg, men også taknemmelige over.