3672 6580

Specielt indrettet varevognsværksted

Vi tilbyder nu erhvervskunder med store varebiler et specielt indrettet varevognsværksted, hvorfra vi kan servicere og vedligeholde de største varebiler op til 3.500 kg totalvægt.
Værkstedet er udstyret med kraftige lifte og med dygtige mekaniker, som er vant til at arbejde med netop varebiler som speciale, uanset om det er alukasse biler eller lange kassebiler med ståhøjde til tag m.m.

Med andre ord: Hvis du har varebilen, så har vi faciliteterne til at klare dine bilopgaver.
Og vi ved, hvor vigtigt det er for vores varevognskunder, at disse biler er hurtigt ude at køre igen, da mange jo er specielt indrettede og koster dyrt at have stående stille i flere dage.
Derfor tilbyder vi også ’Express’ aftaler, som dog skal drøftes og forhandles individuelt.

Vores slogan om, ’at vi samler på glade og tilfredse kunder’, det arbejder vi særligt hårdt på over for netop vores erhvervskunder, da vi ved det er en nødvendighed for at kunne opretholde et langvarigt samarbejde.

Så kære håndværker, vi lover at gøre os umage for at indfri dine forventninger i forhold til de krav, du stiller til dit serviceværksted - uanset om du har 1, 5 eller 20 biler kørende.

Kontakt vores indehaver Flemming Thostrup på tlf 3032 6580 eller flemming@autom.dk, som i samarbejde med vores værksted står klar til at blive jeres nye kommende serviceværksted i fremtiden.

 


Varebil værksted


Varebil værksted

 

Bestil tid