3672 6580

Billig finansiering - og billån på under 5 min.

Vi tilbyder billån via Santander Consumer Bank med 20 % udbetaling og en pålydende rente på 2,35 %, samt billån helt uden udbetaling til 4,95 % plus låneomkostninger. Santander er flere gange kåret til markedets bedste bilfinansieringsselskab af "Penge og Privatøkonomi" og vil ofte være billigere end din egen bank.


Privatleasing med serviceaftale
Vi kan som noget nyt tilbyde privatleasing på flere af vores nyere brugte biler. Disse aftaler løber typisk i 12, 24 eller 36 måneder og kan være en fordel for dig, hvis du indledningsvis ved, at du kører mindre end 20.000 km om året, og kun ønsker bilen i en kortere periode og samtidig ønsker at betale en relativ lav 1. gangs ydelse. Efter kontraktudløb returnerer du bilen til Sjællands Automægler, eller du har mulighed for at købe den til en aftalt pris - Valget er dit. 

Leasing til erhvervslivet
Vi har indgået et tæt samarbejde med Sydbank Leasing, som tilbyder skræddersyet løsninger til erhvervslivet, alt efter virksomheden ønsker og behov. Book et møde med vores salgsafdeling, hvor vi der drøfter både operationel og finansiel leasing, hvilket er et spørgsmål om hvem der skal overtage bilen efter kontraktudløb 

Flexleasing
Vi tilbyder også flexleasing til de af vores kunder, som køber biler uden fuld afgift ved opstart - f.eks. importbiler fra Tyskland.

Rådgivning og finasiering Santander Leasing

Vi samarbejder med Santander Consumer Bank, som tilbyder nogle af markedets bedste finansieringsløsninger.

 

Sydbank Leasing

Til vores erhvervskunder tilbyder vi leasingaftaler i samarbejde med Sydbank Leasing.