3672 6580

Frikørte firmabiler

Sjællands Automægler har gennem årene solgt mange hundrede brugte firmabiler, da konceptet er særlig interessant for virksomheder, der ejer bilerne selv og dermed også har interesse i, at de sælges bedst muligt, når der ikke længere er behov for dem. Og da de stort set altid er fuldt serviceret og vedligeholdt, er de fleste biler altid interessante for at sælge for Sjællands Automægler.

Bilerne er som oftest kørt af samme person - svarende til det, man kalder 1-ejersbiler - og er fuldt vedligeholdt, da disse biler er meget vigtige for virksomhederne i hverdagen.

Hos Sjællands Automægler er vi derfor glade for de mange samarbejdsaftaler, vi har indgået med de disse virksomheder. Når bilerne sælges bliver de naturligvis gennemgået og serviceret af vores eget værksted og leveret med 3 måneders 100 % garanti.

Myten om defekte og hærgede firmabiler køber vi dermed ikke som en generel betragtning. Men møder vi enkelte af disse firmabiler, som ikke kan leve op til vores interne kvalitetstandard, så kommer de ganske enkelt ikke til salg hos Sjællands Automægler.

 

Brugte firmabiler til salg