3672 6580

Vi har solgt over 3.500 biler for private og danske virksomheder.

Overvejer du at sælge din brugte bil ?

Så kan vi som Sjællands største Automægler formentlig hjælpe dig.
Vores salgskoncept hjælper dig til at få mest muligt for din brugte bil - også selvom du ikke skal købe anden bil.
Vi sælger din bil til forhandler markedsprisen, hvilket er noget mere end på det private bilmarked, når der handles uden garanti. Og da vores avance ligger i et 'lavt' salær, så bliver der mere til dig som sælger, da forhandlerleverancer normalt er min. 10-20.000 kr. højere end vores salgssalær - Penge du sparer ved at bruge Sjællands Automægler. Og måske har vi allerede en køber til din bil i vores køberdatabase. Spørg vores salgsafdeling.

Det er super nemt og fleksibelt at sælge bil gennem os
I salgsperioden kan du bruge din bil til daglig, mens vi markedsfører den bredt på de bedste bilportaler samt på vores egen hjemmeside. Du skal dermed ikke undvære din bil, mens du har overladt hele salgsprocessen til professionelle fagfolk, som står for al dialog og fremvisning over for køberne, så du samtidig slipper for irriterende opringninger eller mails i døgnets 24 timer som jo er tilfældet, hvis du nu selv skulle stå for salget og fremvise din bil over for fremmede personer, som du måske ikke er helt tryg ved. 

Når vi så har solgt din bil, så overtager vi alle evt. garantiforpligtelser, og sikrer dig dine penge samt at din bil bliver omregistreret. Du skal altså kun undvære din bil, når vi skal fremvise den over for en mulig køber - og mens det står på, så får du en gratis lånebil. 

Få det, som din bil reelt er værd
Er du nogensinde blevet positivt overrasket, når du har spurgt en bilhandler, hvad din bil er værd … ?  nej vel …
Hos os slipper du for standardsvar som fx "lige den model, du har, er ikke så populær lige nu", "den farve er desværre svært at sælge lige nu” , eller "vi tager kun biler i bytte, hvis du køber en anden hos os". 

Vi har specialiseret os i at sælge biler direkte fra dig som sælger til ny ejer - og garanterer, at vi som følge af et lavt salær efter salg, vil være den mest fordelagtige måde, du kan afsætte din bil. Og så er det supernemt for dig at være kunde hos os, for vi står for al salgs- og papirarbejde, mens du dagligt bruger din bil, som i perioden vil være til salg på førende websites, vores egen hjemmeside, samt i vores database, som indeholder mange potentielle bilkøbere …Så måske har vi allerede en køber til din bil i vores database. Du får endvidere lånebil, når vi fremviser din bil.

Vi kommer gerne til dig
Ønsker du en uforpligtende snak omkring økonomien og mulighederne for salget af din bil, og kniber det med at finde tiden, så kommer vi gerne hjem til dig eller på din arbejdsplads og drøfter mulighederne. Mere fleksibelt kan det næppe blive. Vi kører i hele Storkøbenhavn og omegn.

Når du er køber af en af vores salgsbiler biler skal du vide at ...
Det ikke er alle vores annoncerede biler der står fysisk hos os til dagligt, da vores sælgende kunder kører i deres biler, mens de annonceres til salg hos Sjællands Automægler. Derfor kan km tallet også afvige fra det oplyste i salgsannoncerne med op til max 3.000 km. Dette er faktisk også en fordel for køber, da disse biler ikke når at få mange af de velkendte 'stilstands problemer' der ofte opstår omkring dæk, batterier, bremser m.m. når biler holder stille i længere tid af gangen. Ring derfor inden du kommer for at høre om den bil du er interesseret i befinder sig hos os eller er hos dens respektive ejer. 

NEMMERE BLIVER DET IKKE!

  • Overlad al salgsarbejde til os
  • Du kan frit bruge din bil til daglig, mens den er til salg hos os
  • Du har intet arbejde som kunde hos os - Vi står for al det praktiske
  • Du får lånebil ved fremvisning
  • Du er meget velkommen hos os – også selv om du ikke skal købe en anden bil
  • Du står dejlig frit efter et salg - Med masser af penge på bankbogen   
  • Du overdrager alle garanti forpligtelser til Sjællands Automægler
  • Du kan vælge at lade Sjællands Automægler finde din næste bil til dig
  • Og bemærk, konceptet er uden risiko, da vi arbejder ud fra ”solgt eller gratis” i de 30 dage salgsaftalen løber. 

Få en gratis og uforpligtende vurdering af din bil