3672 6580

Overvejer du at sælge din bil?

Så sælg den via os - Sjællands største Automægler:

Hos Sjællands Automægler har vi rigtig mange bilsøgende kunder igennem vores forretning hver dag - både fysisk, men også på mail og via vores website. Og da mange af vores bilsøgende kunder er skrevet op i vores køberdatabase, så måske har vi allerede en køber til din brugte bil da vores gennemsnitlige salgstid er 26 dage.


Tjen 10-20.000 kr. eller mere efter salg ...
De fleste bilkøbere ønsker garanti og tryghed når de køber brugt bil, og lige præcis det tilbyder Sjællands Automægler, som også tilbyder at tage brugte biler bytte på de biler vi sælger. Erfaringer viser også, at rigtig mange bilkøbere ikke kunne finde på at handle privat, hvis ikke de kan få garanti på deres næste bil. Endvidere viser erfaringer, at rigtig mange bilkøbere har brug for finansiering og at kunne komme af med ens egen brugte bil samtidigt. 
Sjællands Automægler løser alle ovennævnte forhold, og da vores indtjening består af et fast lavt salær, så kan der være rigtig mange penge at tjene for dem der sælger bil gennem Sjællands Automægler, da vi sælger bilerne til markedspriser. Og så er det nemt at sælge bil gennem os, for vi overtager al salgsarbejde og overtager den efterfølgende garantiforpligtelse over for ny ejer... Fik vi sagt det er 'SOLGT ELLER GRATIS'.

Salgskonceptet har allerede solgt mere end 3.000 biler og tjent mange tusinde kr. til bilejere som selv havde forsøgt at sælge deres biler privat, efter at de havde indhentet tilbud hos andre bilforhandlere eller forsøgt sig på bilauktioner.

Konceptet tjener flest penge hjem til ejere af nyere og bedre brugte biler, som er fra 0-6 år gamle. MEN bemærk, at konceptet er især interessant for de bilejere som ikke skal købe en anden bil igen, for her opnår man oftest en markant lavere pris i branchen og på bilauktioner. Med andre ord, så opnår du samme høje afregningspris efter salg - uanset om du køber en anden bil hos os eller ej. Vores fortjeneste består af et fast lavt salær, som aftales ved aftalens indgåelse.

Vi sælger biler for private, virksomheder, banker, leasingselskaber og advokatfirmaer m.m. 

Vores unikke automæglerkoncept tjener penge til dig ...

Lad Sjællands Automægler sælge din brugte bil - og tjen nemt 10.000 - 20.000 - 30.000 kr. eller mere, når du lader os sælge bilen - også selv om du IKKE skal købe en anden bil hos os igen.
Konceptet er stærkest til nyere brugte biler 0-6 år, men vi hører altid gerne om, hvad du ønsker solgt, og så tager vi den derfra.