3672 6580

Bilsælger søges

Vores ene kollega i salgsafdelingen har besluttet at flytte tilbage til Fyn efter 10 år på Sjælland. Vi søger derfor en ny frisk kollega til vores salgsafdeling, som er parat til nye udfordringer her hos Sjællands Automægler. 

Om os:

Sjællands Automægler er en af Sjællands største brugtbilforretninger der med et unikt salgskoncept endvidere gør os til en af landets største inden for autoformidling. Ud over bilsalg driver vi også et moderne autoværksted, som vi ønsker at styrke og udvidde i årene fremover. Vores team består i dag af 8 dygtige kollegaer som alle arbejder målrettet på, at nå vores mission om, at være en af Storkøbenhavns hyggeligste, men også mest interessante bilforretninger, både over for vores kunder, men også for vores medarbejdere, som altid har stor indflydelse på vores fortsatte udvikling.

Vi søger:

En resultat orienteret bilsælger (M/K) med mod på nye udfordringer, eller en sælger, som ikke nødvendigvis behøver at have indgående kendskab til bilsalg, da vi i så fald vil sikre dig en grundig oplæring, hvilket vi har gode erfaringer med. Men her forventer vi i så fald, at du har et godt kendskab til biler og modeller som minimum, og naturligvis gerne med teknisk indsigt. Derfor forventer vi også, at du har en vis erhvervserfaring med dig i bagagen fra tidligere jobs, hvor du formentlig har arbejdet med salg, markedsføring, telemarketing eller IT, hvilket vil være kompetencer, som du kan bruge aktivt i din egen medvirken til, at udvikle Sjællands Automægler under din oplæring. 

Arbejdsområder:

Ud over bilsalg i forretningen, så kommer du til at hjælpe til med vores fortsatte udvikling af vores mæglerkoncept som har højeste prioritet, hvor vi konstant søger ny tilgang af brugte biler til vores database. Andre opgaver vil være fotografering af biler, vurderinger, indkøb, finansiering og leasing, hjælpe til med at udpege interessante erhvervskunder til vores forretning, samt sætte gang i vores udvikling inden for social marketing som nyhedsbreve, Facebook opdateringer m.m.  
De områder der kræver ekstra oplæring får du naturligvis fra dine hjælpsomme kollegaer, men også fra eksterne konsulenter fra bl.a Santander, som vil styrke din indsigt på det finansielle marked.

Har du kendskab til bilsalg i forvejen, så kræver jobbet ikke den store beskrivelse her, da du allerede er bekendt med alle de funktioner og opgaver der ligger i en salgsafdeling, med undtagelse af mæglerkonceptet, som du vil blive trænet grundigt op i. 

Om dig:

Vi forventer du har et fornuftigt netværk og/eller har interesse i, at indgå i netværksgrupper for derigennem, at udbrede kendskabet til Sjællands Automægler og samtidig udvikle dit eget netværk.

Du er vant til at håndtere IT på brugerniveau og måske endda lidt mere end dette, og så er du vant til de sociale medier, som du ser muligheder i over for Sjællands Automægler.

Som person er du udadvendt, serviceminded og vellidt blandt andre. Og så er du en rigtig teamplayer, hvilket har stor betydning i vores valg af kandidat, da vi ofte arbejder på tværs af vores afdelinger og altid søger, at styrke vores interne sammenhold.

Du er idérig og evner at 'tænke ud af boksen', hvilket vi vil værdsætte i vores bestræbelser på konstant, at udvikle vores forretning. Dertil kommer, at du er flittig, ansvarlig, loyal og yderst mødestabil. Som sælger er du naturligvis i besiddelse af et godt og sundt 'købmandskab' med flair for salg og mennesker og ser flere muligheder end begrænsninger. 

Vi forventer du har det fint med at tage ansvar, da du bliver ansvarlig for flere forretningsområder, hvilket naturligvis er med afsæt i dine egne ønsker og forretningens behov.
 
Sidst men ikke mindst, så er du motiveret for at skabe dig en ny spændende arbejdsplads, som qua dine resultater vil kvittere med et godt arbejdsmiljø, dygtige og rare kollegaer i frit og uformelt arbejdsmiljø, hvor der imellem arbejdsopgaverne også er plads til 'hygge' og socialt samvær... :o)

Arbejdstider og løn:

Mandag-fredag fra 9.00-17.30 samt hver anden søndag, med en efterfølgende ugentlig fridag.

Løn og vilkår efter kvalifikationer

Ansøgningsfrist

Den 20. december hvorefter vi indkalder til samtaler og håber vores nye kollega kan tiltræde d. 1 februar 2018, men venter gerne på den rette kandidat.

Såfremt du mener du skal være vores nye kollega, så glæder vi os til at høre fra dig - uanset din baggrund og behandler naturligvis alle ansøgninger med fuld diskretion. 

Du er velkommen til at kontakte indehaver Flemming Thostrup såfremt du har behov for yderligere oplysninger.
Ellers glæder resten af teamet sig til at byde dig velkommen om bord hos Sjællands Automægler.


Flemming Thostrup
Tlf. 30326580 
flemming@autom.dk