VIL DU MED PÅ HOLDET?

Vi søger en ny kollega i vores salgsafdeling – er det dig?

Læs om stillingen som bilsælger/-mægler her.

Tlf: 36 72 65 80

Vojensvej 31-39, 2610 R�dovre

Gode råd til brugtbilskøb

Mange spørgsmål kan opstå, når du skal købe en brugt bil. Måske er det første gang du skal købe en brugt bil?

Hent et par gode råd her og få styr på, hvor du skal være særligt opmærksom, når du køber en brugt bil.

  1. Afklar hvilken biltype du er på jagt efter. Er det en familiebil, en sportsvogn, 5-dørs eller stationcar? Hvilke krav og præferencer har du?
  2. Undersøg markedet og find ud af, hvad du kan få for pengene.
  3. Kig altid på flere forskellige biler og annoncer og sammenlign fordele og ulemper.
  4. Få din bank til at regne på, hvad du har råd til. Du kan også gøre brug af vores låneberegner. Find den på de enkelte bilannoncer, og beregn hvordan du kan finansiere bilen.
  5. Overvej fordelene ved at gøre brug af en professionel mægler. Det kan i mange tilfælde være en stor hjælp. En mægler kan vejlede dig i dit bilkøb og svare på tekniske spørgsmål. Du er også ofte garanteret en bedre sikkerhed, når du handler gennem en mægler.
  6. Bestil en prøvekørsel og bliv sikker på, at bilen lever op til dine forventning. Få svar på opklarende spørgsmål og mærk bilen ’in-action’. Overvej at prøvekøre et par biler, så du har noget at sammenligne med. Lever bilen op til dine forventninger? Så gå videre med købet.
  7. Husk at sikre dig, at bilen er i god stand, når du overtager den. Hvornår er den sidst blevet synet, er den klargjort inden overlevering?

Økonomi & lån ved bilkøb

Hvordan skal din nye bil finansieres?
Hos Sjællands Automægler har vi et samarbejde med Santander, og på vores bilannoncer kan du gøre brug af deres låneberegner, så du får overblik over, hvordan du kan finansiere din nye bil.

Læs mere om finansiering

Brugte biler

Vi har et stort udvalg af brugte biler.

Se alle vores annoncer