3672 6580

Kan din bils levetid forlænges?

Vi rådgiver dig om evt. rustbeskyttelse

Vi har indgået en samarbejdsaftale med et rustbeskyttelsescenter, som tilbyder at hente og bringe bilerne på vores adresse og giver samtidig vores kunder 15% rabat.
Få yderligere informationer hos vores værksted på telefon 2912 6070 eller service@autom.dk

Hvorfor rustbeskytte sin bil?

Alle biler ruster hele tiden, og rustreparationer er besværlige, dyre og unødvendige. Så længe bilens primære konstruktionsmateriale er jern, vil korrosion være et særligt problem i et klima som det danske, hvor vi har Europa rekord i saltning. 

Rustbeskyttelse forebygger den nedbrydning der alternativt vil finde sted; en nedbrydning, der strækker sig fra alt mellem en kosmetisk ubetydelighed, til en decideret sikkerhedsrisiko. Det sidste ser vi heldigvis sjældent. Det første ser vi hele tiden, og så ser vi rigtigt meget derimellem.

Det danske klima hører til blandt verdens mest korrosive med en høj luftfugtighed og temperaturer mellem 10 - 18 grader store dele af året, hvilket er ideelle betingelser for rustdannelse. Det medfører store mængder af fugt i din bils hulrum i undervognen og døre, som udsætter din bil for rustangreb i løbet af ganske få år. Især de små biler mangler rustbeskyttelse

I de senere år har vi set en kollosal stigning af salget af små biler. Disse biler er jo velkørende, men har stort set alle det problem, at de mangler rustbeskyttelse fra fabrikken af. Mange af disse biler vil ikke få noget langt liv uden supplerende rustbeskyttelse. Men da de har været forholdsvist billige i anskaffelse, giver kalkulen måske mening i den sidste ende alligevel?

Men uanset størrelsen på din bil, så er det en kendsgerning, at alle biler vil have godt af en supplerende rustbeskyttelse. Hos Sjællands Automægler har vi ikke nogen holdninger til, hvilket mærke der er bedst, men fokuserer mere på det center, der udfører behandlingen, da det er her, "nøglen ligger til en ordentlig behandling".

Undervognen på nederste billede er et eksempel fra en 8 år gammel bil, som aldrig har fået supplerende rustbeskyttelse. 

Rustundersøgelse

Rust

Bestil tid