VIL DU MED PÅ HOLDET?

Vi søger en ny kollega i vores salgsafdeling – er det dig?

Læs om stillingen som bilsælger/-mægler her.

Tlf: 36 72 65 80

Vojensvej 31-39, 2610 R�dovre

Rustbeskyttelse

Forlæng din bils levetid med rustbeskyttelse

Det kan blive dyrt, hvis din bil begynder at ruste. Rustreparationer er ikke bare dyre og besværlige, de er også unødvendige, og de kan forebygges med den rette behandling. Overvej at rustbeskytte din bil. 

Hvorfor rustbeskytte sin bil?

Alle biler er udsatte for at ruste. Ved at undervognsbehandle og rustbeskytte din bil, sikrer du din bil et endnu længere “liv” end hvis du undlader det. Det vil også være en fordel, når du en dag skal sælge din bil, da mange bilkøbere vil finde din bil mere attraktiv hvis den har fået supplerende rustbeskyttelse. 
 
Det danske klima har en høj luftfugtighed og temperaturer mellem 10-18 grader store dele af året. Det er ideelle betingelser for rustdannelse, og kan medføre store mængder fugt i bilens hulrum, i undervognen og døre, som udsætter din bil for rustangreb i løbet af ganske få år. 

Små billige biler mangler rustbeskyttelse

Vi oplever ofte, at især de mindre biler mangler rustbeskyttelse fra fabrikken, og vil derfor opnå længere levetid med en supplerende rustbeskyttelse. Men generelt anbefaler vi efterbehandling af de fleste biler grundet vores klima.  

 

Få rådgivning om rustbeskyttelse

Vi tilbyder at gennemgå din bil i fællesskab med dig på en af vores lifte. Under besigtigelsen drøfter vi behovet for evt. supplerende rustbehandling. Sjællands Automægler har gode erfaringer med Pava og kan tilbyde 15% rabat på deres behandlinger.  

Book tid til rustbeskyttelse