VIGTIG INFORMATION:

SALGSAFDELINGEN HOLDER LUKKET FREDAG DEN 19. JULI 2024

 

VIL DU MED PÅ HOLDET?

Vi søger en ny mekaniker – er det dig?

Læs om stillingen som automekaniker her.

Tlf: 36 72 65 80

Vojensvej 31-39, 2610 R�dovre

Skadesarbejde

Hvis uheldet er ude og du har fået en skade på din bil, kan vi hjælpe dig med at reparere den. Få udbedret en skade hos os og lån en bil mens arbejdet står på.

Skadesreparationer og lakering

Hvis uheldet er ude og din bil får en skade, kan vi hjælpe dig med hele processen. Vi håndterer processen med forsikringsselskabet, og får din bil repareret, alt imens du får en gratis lejebil (ekskl. brændstof).

Vi gør det nemt for dig

Under skadesarbejdet står vores værksted for alt det praktiske. Vi sørger for at papirerne er i orden til din forsikringssag, og vi sørger for, at du får den nødvendige opfølgning undervejs i forløbet. Det eneste du skal gøre er at anmelde skaden til dit forsikringsselskab. 
 

3 års garanti på reservedele

Der er 3 års garanti på alle reservedele vi installerer i forbindelse med skadesarbejdet, hvilket er gældende for alle bilmærker og modeller. Bemærk, at mange af vores konkurrenter tilbyder kun 2 års garanti.   

 

Transport fra ulykkesstedet

Er der behov for transport fra ulykkesstedet, kan vi hjælpe. Vi henter bilen på ulykkesstedet og transporterer den til vores værksted, hvor vi kan påbegynde vurdering af skaden og skadesarbejdet. 

Kontakt os for en dialog om skadesarbejde