Tlf: 36 72 65 80

Vojensvej 31-39, 2610 Rødovre

Vi holder lukket i både salgsafdelingen og på værkstedet på fredag den 8. december fra kl. 12.

 

Øvrige dage har vi åbent som vi plejer, og ser frem til at byde jer velkommen.

Vi sælger biler med fuld garanti

Køb trygt brugtbil hos os

De fleste biler leveres med 2 måneders 100% garanti.

Når du køber brugt bil hos Sjællands Automægler, så står du altid trygt og godt, da alle vores salgsbiler biler leveres kontrolleret / serviceret af vores værksted og gennemgået for evt. fejl og mangler før levering. Leveringsprocessen afsluttes hos vores professionelle klargøringscenter, som sikrer dig en smuk og ren bil før levering, således at du overtager din nye bil 100 % køreklar.

Såfremt vi nu mod forventning måtte overse evt. fejl eller mangler, så har du hos Sjællands Automægler 2 måneders 100 % garanti ud over selve købeloven, som jo foreskriver 2 års reklamationsret på brugte biler.

Så selv om vi på mange biler fremstår som mæglere, så handler du som køber bilen direkte med Sjællands Automægler og opnår dermed ovennævnte garanti bestemmelser, som hjælper dig godt på vej mod et godt og sikkert bilkøb …

Tag din mekaniker med og lån en lift af os

Mange har det gennem årene ønsket at lade sin ’egen’ mekaniker godkende valget af ens næste bil. Hos os kan man låne en af vores lifte og få adgang til at se bilens undervogn efter en prøvekørsel, såfremt dette ønskes. Med andre ord, vi skjuler intet og er meget åbne i vores dialog med den person du nu engang føler mest tryghed ved i din bilhandel.

Brugtbilstest

Såfremt du i stedet ønsker at betale dig fra en mere omfattende ’Brugtbilstest’, så tilbyder vi at køre bilen til FDM eller APPLUS, som har specialiseret sig i disse test, der koster kr. 1.500,- hos APPLUS og ca. 2.800,- hos FDM.

Køber betaler for attesten og Sjællands Automægler udfører de evt. reparationer, som er 0/markeret og som skønnes er graverende fejl. Såfremt køber mod forventning måtte fortryde sit køb, så rives kontrakten over efterfølgende.

Vi samler på glade og tilfredse kunder

Sjællands Automægler har til dato solgt ca. 3.000 brugte biler, og har endnu ikke haft nogen sager kørende med forbrugerstyrelsen eller lignende, som har givet anledning til ’løftede pegefingre’ eller tabte sager ...

Vores målsætning er klar - vi samler på glade og tilfredse kunder.

Vi glæder os over de mange henvisninger og anbefalinger, som vi har modtaget gennem årene fra tilfredse kunder.

Vi øver os hver eneste dag på at blive betragtet som en af landets mest seriøse bilforretninger ... og føler os rigtig godt på vej – sagt i al ydmyghed.

* De eneste biler, vi ikke tilbyder garanti på, er få udvalgte engros-/afhentningsbiler, som sælges direkte til et CVR nr. (virksomheder).

Købeloven

Garanti – Mange tror fejlagtigt, at man som køber har krav på garanti, når man handler brugt bil hos en bilforhandler.

Men dette er på ingen måde tilfældet, jvf. Forbrugerstyrelsen.

Der sælges fortsat rigtig mange brugte biler i branchen helt UDEN garanti - og lige så mange med teksten 'solgt i henhold til købelovens bestemmelser', hvilket altså er 2 års reklamationsret.

Dette er ikke tilfældet hos Sjællands Automægler, hvor 95% af vores biler sælges med fuld garanti.

Garanti­­reparation

I tilfælde af evt. fejl eller mangler på bilen, som er dækket af garantien, så skal disse udbedres lokalt hos Sjællands Automægler.

Såfremt der ønskes en lejebil i perioden, kan dette ske mod en pris af 250 kr. pr. dag de første 4 dage, hvorefter beløbet nedsættes til 100 kr. pr. dag.

Beløbene er excl. brændstof.