Tlf: 36 72 65 80

Vojensvej 31-39, 2610 Rødovre

Erhverv & firmabiler

Søger du et serviceminded værksted, står vi klar til at hjælpe din virksomhed fremover. Vi er kendt for at fremstå som en seriøs og stærk samarbejdspartner for virksomheder med firmabiler. 

Sælg din firmabil

Som Sjællands største automægler er vi vant til at hjælpe virksomheder af med brugte firmabiler, og kan i langt de fleste tilfælde sikre dig bedre priser ved salg gennem vores mæglerkoncept, holdt op imod et traditionelt indbytningssalg.

Kontakt os

Køb bil til erhverv

Vi har indgået samarbejdsaftaler med flere leasingselskaber samt autoriserede mærkeforhandlere, som sikrer Sjællands Automægler flåderabatter, som vi videregiver til vores egne kunder. 

Se alle biler til salg

Erhvervs­leasing

Du kan erhvervslease alle vores opslåede biler.

Kontakt os hvis du vil have mere information om dine muligheder for erhvervsleasing.

Se alle biler til salg Kontakt os

Fuld tryghed

Vi har mange års erfaring med erhverv og firmaaftaler. Når du indgår et samarbejde med os får du en uvildig sparringspartner, som kan guide og vejlede dig i bit bilkøb.

Vi garanterer fuld tryghed og professionel service, både i vores bilhandel og ved værkstedsbesøg.

Kontakt os

Autoværksted

Vi ved, at når en firmabil oplever nedbrud, betyder det tabt omsætning for virksomheden, og det forsøger vi at imødekomme med et højt serviceniveau, 24 timers nedbrudsservice, lejebiler, særskilt varevognsværksted, klargøringscenter m.m. Værkstedet er naturligvis gearet til at udføre alle typer opgaver på alle gængse bilmærker og modeller. 

Se værksted Kontakt os

Hjemtagelse af biler fra udlandet

Vi har gennem årene hjemtaget flere hundrede biler til kunder, som ønsker Premium-biler med højere udstyrsniveau end vi normalt ser på de danske biler. 


Kunne du tænke dig at høre mere om Sjællands Automægler, og samtidig fortælle mere om din/ jeres virksomhed, så book et møde med vores indehaver Flemming Thostrup på flemming@autom.dk   

Vores erhvervskunder siger

Vi har ca. 30 firmabiler tilknyttet virksomheden, og udskifter hvert år 5-6 biler. Tidligere brugte vi selv omfattende ressourcer på køb og salg af vores biler, men da vi blev anbefalet Sjællands Automægler, fik vi et tilbud som nu er blevet til et mangeårigt samarbejde.

Vi har i dag outsourcet hele processen til Sjællands Automægler, lige fra indkøb og valg af bilmærker og modeller i forhold til vores krav, til videresalg af vores brugte firmabiler.

Jan Pedersen fra ICS Energy Roskilde