Tlf: 36 72 65 80

Vojensvej 31-39, 2610 Rødovre

SALGSAFDELINGEN HOLDER ÅBENT

SØNDAG DEN 4. JUNI KL. 10-16 OG

MANDAG DEN 5. JUNI (GRUNDLOVSDAG) KL. 10-15

Vi glæder os til at se jer!

 

Fabriksnye biler

Vi har et stærkt netværk blandt de danske nyvognsforhandlere, som betragter os som flådekunder og tilbyder os rabatter, som du formentlig vil få svært ved at forhandle dig frem til. Endvidere har vi ofte adgang til biler, som ikke markedsføres offentligt, hvilket der kan være flere forklaringer på ('gamle' modeller m.v.).

Så når en nyvogns-sælger siger, at de ikke kan give dig rabat - eller mere rabat, så er det måske ikke helt korrekt, hvilket vi hurtigt finder ud af.
Vi har allerede formidlet langt over 100 nyvognssalg til kunder, som har sparet mange penge på deres fabriksnye bil, købt gennem os.

Gælder det alle biler?

Ja, både person- og varebiler - men der kan være stor forskel på avancerne på de forskellige bilmærker og modeller, hvilket vi drøfter i den indledende fase.
Og er avancen lav, eller du selv har indhentet en god pris, så ønsker vi dig tillykke og siger tak.

Koster det noget?

Ja, vi gør det ikke gratis, men tager 1.500 kr. for denne ydelse, som naturligvis er gratis, hvis vi ikke løser opgaven.

Få en uforpligtende snak med vores indehaver Flemming Thostrup på tlf. 3032 6580 eller flemming@autom.dk omkring nye biler, rabatter, prisen på din egen bil mm.