Tlf: 36 72 65 80

Vojensvej 31-39, 2610 Rødovre

SALGSAFDELINGEN HOLDER ÅBENT

SØNDAG DEN 4. JUNI KL. 10-16 OG

MANDAG DEN 5. JUNI (GRUNDLOVSDAG) KL. 10-15

Vi glæder os til at se jer!

 

Sælg din bil hos Sjællands største automægler, og få mest mulig værdi for din bil

Unikt mæglerkoncept, der sørger for at maksimere din indtjening, og minimere din tidsmæssige indflydelse et bilsalg medfølger.

Processen for et bilsalg har aldrig været mere simplificeret for dig som bilejer.

 • Du kører selv i bilen, mens den er til salg.
 • Du får besked når vi har en fremvisning.
 • Du får en gratis lånebil, mens din bil bliver fremvist.
 • Du kan tjene 20-30.000+ mere på salget gennem os.
 • Efter salget overtager vi alle garantiforpligtelser.

Bemærk:
Konceptet er tilegnet brugte biler, som er max. 6 år gamle og som har kørt op til 150.000 km.

Såfremt du har en bil, hvis årgang og km-tal afviger fra ovennævnte, men som du mener er tæt på, så send os gerne en mail til info@autom.dk. Herefter foretager vi en manuel vurdering af din bil, og kontakter dig for videre dialog.

Vi glæder os til at hjælpe dig med salget af din bil.

Udfyld formularen herunder

Bilens alder må max være 6år gammel
Bilens km stand må max være 150.000km

Gør som over 4.000 andre glade og tilfredse bilejere

Hvad er en automægler?

Som automægler hjælper vi danske bilejere med at få mest muligt for deres brugte bil ved at sælge bilen til den reelle markedsværdi fratrukket et fast, lavt salær. Salæret aftales individuelt inden mægleraftalens indgåelse.

Vores lave salær, professionelle sælgere, effektive markedsføring, købers gode garantivilkår, attraktive finansiering og forsikring samt mulighed for at tage købers bil i bytte sikrer dig, som sælger, den bedst mulige pris.

Vores unikke koncept sikrer dig den bedst mulige pris og ofte sidder sælger tilbage med en fortjeneste på 10.000-30.000 kr. Vi håndterer alt det praktiske, og du kan køre i din bil, imens den er til salg hos os. Vi overtager samtidig alle garantiforpligtelser efter salget af din bil.

Med andre ord: Vi gør det nemt, enkelt og fleksibelt for dig at sælge din bil.

Læs mere om Automæglerkonceptet

 

Ofte stillede spørgsmål

Som automægler hjælper vi bilejere med at få mest muligt for deres brugte bil ved at sælge bilen til den reelle markedsværdi fratrukket et fast, lavt salær. 

Konceptet henvender sig til private bilejere og alle slags virksomheder – store som små og i alle brancher. Som professionelle fagfolk varetager vi hele salgsprocessen og er rådgivere for dig, som ønsker din bil solgt. Vi sørger for, at hele processen går rigtigt til, og at du tjener mest muligt på dit salg.

Konceptet er fleksibelt, og kan sammenlignes med processen fra boligmarkedet, hvor ejerne bor i boligen, mens den er til salg. Det er komplekst at sælge biler, på samme måde, som det er komplekst at sælge boliger, hvor de fleste som en naturlighed kontakter en ejendomsmægler. 

Vi håndterer alt det praktiske og du kan køre i din bil mens den er til salg hos os, og vi overtager samtidig alle garantiforpligtelser efter salget af din bil. Når din bil er til fremvisning, stiller vi naturligvis en gratis lånebil til din rådighed.

Vores lave salær, professionelle sælgere og effektive markedsføring sikrer, at du som sælger, opnår bedst mulige pris for din bil.

Når vi samtidig tilbyder vores købere fuld garanti og attraktive finansierings- og forsikringsvilkår sikrer vi ligeledes tryghed for køberne.

Vi har siden 2005 solgt flere tusinde biler for bilejere via vores mægler forretningskoncept. Sælgerne har i snit tjent kr. 10-15.000 mere ved at sælge deres bil gennem os, holdt op imod indbytningspriser hos øvrige forhandlere og via bilauktioner. Største fortjeneste var en bilejer, som tjente kr. 61.000 på salget af sin BMW via vores mæglerkoncept.

Med andre ord: Vi gør det nemt, enkelt og fleksibelt for dig at sælge din bil.

Konceptet henvender sig til bilejere med nyere og bedre brugte biler – typisk biler fra 0-6 år med max 150.000 kørte km.

Størrelsen på vores salær afhænger af bilens størrelse, årgang, tilstand og kørte km – jo nyere bil, jo bedre tilstand, jo færre kørte km, des lavere salær. Salæret afspejler således vores risiko i forhold til garantiperioden, som vi hæfter for, når vi sælger din bil.

Vi fastsætter din afregningspris – og hermed også salæret, når vi har besigtiget og prøvekørt din bil.

90% af vores solgte mæglerbiler er mellem 0-6 år og med et max km på 150.000 km, hvor salæret udgør kr. 10-15.000. Øvrige biler som f.eks. luksus-/specielle biler, ældre biler, 4 hjulstrukne biler eller biler med højere km-tal har individuelle salærer.

Når du indgår en mægleraftale med os, vil det derfor fremgå, hvor mange penge du får i hånden, når vi har solgt din bil.

På grund af vores lave salær, har vores sælgende kunder i snit tjent kr. 10-15.000 mere ved at sælge deres bil gennem os, holdt op imod indbytningspriser hos øvrige forhandlere og via bilauktioner.

Mægleraftalen løber i 30 dage, og hvis vi – mod forventning – ikke sælger din bil i perioden, koster dig ikke en krone.

Vores mæglerkoncept er ud fra konceptet ’solgt eller gratis’. Hvis ikke vi har solgt din bil inden for de 30 dage aftaleperioden for mægleraftalen varer, kan du frit vælge at sælge din bil til andre, uden at det koster dig noget.

Ved specielle biler/luksusbiler, hvor Sjællands Automægler vurderer, at købersegmentet er begrænset, tages et gebyr på kr. 1.000 ved opstart af mægleraftalen. Gebyret vil blive modregnet ved salg. Du vil inden mægleraftalens indgåelse altid blive oplyst, om der er opstartsgebyr på din bil.

 1. Du kontakter os og vi afholder et informationsmøde
 2. Salgsaftale indgås og vi tager flotte billeder af din bil
 3. Bilen er til salg, mens du kører i den til hverdag. Vi kontakter dig, når vi har en fremvisning af din bil, og mens din bil bliver fremvist, får du en gratis lånebil stillet til rådighed.
  Hvis du ikke har brug for din bil, mens den er til salg hos os, kan du naturligvis også vælge, at lade den stå på vores salgsplads i salgsperioden
 4. Vi markedsfører bilen på bilbasen.dk, dba.dk og på vores hjemmeside, og bilen vises i loop på vores display-væg i forretningen
 5. Vi fremviser og sælger bilen
 6. Vi tager et fast, lavt salær, afregner dig og overtager alle garantiforpligtelser

Den største fortjeneste en særdeles tilfreds sælger har fået, har været på kr. 61.000 (i forhold til indbytningsprisen hos andre forhandlere).

Vi udfører al arbejdet fra markedsføring til overdragelse, så vi gør det så nemt som muligt for dig at sælge din bil.

Når du sælger din bil gennem os, arbejder vi med konceptet ’solgt eller gratis’.

Det betyder, at hvis vi ikke har solgt din bil inden for de aftalte 30 dage, er du frit stillet og har ikke yderligere forpligtelser over for os.

Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi vores forretning i Rødovre, er det ikke noget problem. Vi er mobile og fleksible, og kører gerne ud og møder dig, hvor det bedst passer dig – om det er på din bopæl, arbejdsplads eller i sommerhuset gør ingen forskel for os.

På mødet drøfter vi vores muligheder for at sælge din bil, bilmarkedet, salgsprocessen og din efterfølgende afregningspris.

Såfremt vi bliver enige om en mægleraftale, opstartes salgsprocessen med, at vi tager flotte billeder af din bil straks efter at mægleraftalen er indgået.

Senest dagen efter er din bil oprettet til salg på de mest populære bilbaser og du nyder nu godt af, at din bil sælges af professionelle bilsælgere.

Giv os et ring og vi laver en aftale!

Vi har siden 2005 samarbejdet med en lang række virksomheder omkring salget af deres brugte firmabiler.

Vi kan bl.a. hjælpe din virksomhed med følgende:

 • Vurdering og afsætning af brugte firmabiler
 • Indkøbsaftaler omkring fabriksnye biler
 • Leasing og finansiering af kommende biler
 • Skræddersyet værkstedskoncept tilpasset jeres virksomheds behov
 • Rabataftaler, der også gælder virksomhedens medarbejdere

I får tilknyttet en erhvervskonsulent, der bl.a. kan hjælpe med ovenstående.

Læs mere om erhvervs- og firmabiler her.

Du kan trygt sælge din bil gennem os

Det er vigtigt for os, at du er tryg, når du overlader salget af din bil til os. Siden 2005 har vi taget det ansvar særdeles alvorligt. Derfor skal du bl.a. ikke aflevere din registreringsattest, ekstranøgle, tilbehør m.m. før bilen er solgt.

Vi garanterer dig en professionel oplevelse og sikrer, at du er fuldt informeret under hele salgsprocessen.

Skal vi sælge din bil?

Kontakt os eller besøg os til en uforpligtende snak.

Kontaktoplysninger

Telefon: 36 72 65 80
E-mail: info@autom.dk

Adresse;
Vojensvej 31-39
2610 Rødovre